SteamGREEN: JMB-M 350/18 voor Renotec

op .

DiBO België NV heeft een JMB-M 350/18 opgeleverd bij Renotec. De hogedruktrailer, waarmee twee personen gelijktijdig aan de slag kunnen, werd aangekocht via onze lokale service- en verhuurpartner Willemen NV.

Renotec is een gespecialiseerd hoofdaannemer die zich focust op specifieke renovatie- en restauratiewerken en zo gebouwen, monumenten en kunstwerken opnieuw een toekomst geeft. De firma uit Geel koos specifiek voor de optie stoomfunctie. Onze JMB-M kwam er als beste uit na tests en demo's van verschillende systemen op de markt.

thumblg dibo hogedruktrailers jmb m 500 30 2017

UZA is trendsetter op vlak van milieuvriendelijke onkruidbestrijding.

op .

DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen01 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen02 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen03 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen04 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen05

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) heeft een greenkiller-M aangekocht via onze lokale service- en verhuurpartner Willemen NV. Door de aankoop van deze milieuvriendelijke onkruidbestrijder voldoet het UZA aan de nieuwe wetgeving aangaande pesticiden, die ook geldig is voor de infrastructuur rond zieken- en zorghuizen.

De greenkiller is ontstaan uit een exclusieve samenwerking tussen H.H. Services en DiBO Cleaning Systems. Deze unieke machine is niet alleen geschikt voor onkruidbeheer, maar is multifunctioneel inzetbaar en mag bijgevolg op veel belangstelling rekenen van de Benelux markt. Door het lokale service- en verhuurnetwerk dat H.H. Services op deze markt heeft uitgerold, kunnen klanten de machine eerst grondig uittesten in een huurconcept per dag, week of maand, alvorens ze overgaan tot aankoop.

Binnenkort lanceren we ook de greenkiller-E. Deze krachtpatser is een kleinere versie van de greenkiller-M. Net als zijn grote broer zal de E-versie multifunctioneel inzetbaar zijn op kleine én grotere domeinen, met zowel de mogelijkheid autonoom te werken als op een trailer met een watertank. Meer info daarover volgt later.

http://www.dibo.com/nl/over-ons/nieuws/detail/uza-is-trendsetter-op-vlak-van-milieuvriendelijke-onkruidbestrijding

Waarom kiezen voor een accumachine?

op .

Wij hebben verschillende accumachines in ons aanbod. Met één en dezelfde accu, kan je verschillende machines aansturen (heggenscharen, motorzagen, hoogsnoeiers, kantenmaaiers, bladblazers, ...) De acculader zorgt ervoor dat het volledige vermogen snel weer inzetbaar is!

Kiezen voor een accumachine betekent kiezen voor:

  • Draadloos werken (geen gevaar meer om de draad door te snijden)
  • Handig werken (je kan overal gemakkelijker aan zonder draad)
  • Kostenbesparend werken

Controleer steeds het vermogen van de accu: hoe lang gaat de accu mee en hoelang moet hij opladen? Je wilt je werkzaamheden immers niet voortdurend onderbreken om de accu opnieuw op te laden.

Je grasmachine voorbereiden op zijn winterslaap

op .

  • Tijdens de winter verliest de brandstof zijn brandbaarheid, zorg er dus voor dat alle brandstof uit je machine is.
  • Controleer het oliepeil en vul indien nodig aan met de juiste olie.
  • Verwijder alle grasresten en maak de ribben van de koeling en de uitlaat helemaal schoon.
    • Water gebruiken mag, maar geen harde straal!
    • Kantel de machine naar achteren en nooit op de zijkant zodat de olie niet in de luchtfilter of uitlaat kan dringen.

Schrijf je in op de nieuwsbrief

logo footer groen

WILLEMEN NV KONTICH
                Herman De Nayerstraat 2                
B - 2550 Kontich

(GPS: Grote Steenweg 90)

T. 015 32.30.30
F. 015 32.32.44

 

WILLEMEN NV HERENTHOUT
                Atealaan 7               
B - 2270 Herenthout

T. 014 26.18.97
 F. 014 26.18.80 

E. info@willemen-nv.be

BTW: BE 0415.598.478

 

KRAMP

Vraag nu je login aan om toegang te krijgen tot alle prijzen. 

KOS

 

wallenstein portrait 200x400