UZA is trendsetter op vlak van milieuvriendelijke onkruidbestrijding.

op .

DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen01 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen02 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen03 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen04 DiBO greenkiller-M UniversitairZiekenhuisAntwerpen05

Het Universitair Ziekenhuis Antwerpen (UZA) heeft een greenkiller-M aangekocht via onze lokale service- en verhuurpartner Willemen NV. Door de aankoop van deze milieuvriendelijke onkruidbestrijder voldoet het UZA aan de nieuwe wetgeving aangaande pesticiden, die ook geldig is voor de infrastructuur rond zieken- en zorghuizen.

De greenkiller is ontstaan uit een exclusieve samenwerking tussen H.H. Services en DiBO Cleaning Systems. Deze unieke machine is niet alleen geschikt voor onkruidbeheer, maar is multifunctioneel inzetbaar en mag bijgevolg op veel belangstelling rekenen van de Benelux markt. Door het lokale service- en verhuurnetwerk dat H.H. Services op deze markt heeft uitgerold, kunnen klanten de machine eerst grondig uittesten in een huurconcept per dag, week of maand, alvorens ze overgaan tot aankoop.

Binnenkort lanceren we ook de greenkiller-E. Deze krachtpatser is een kleinere versie van de greenkiller-M. Net als zijn grote broer zal de E-versie multifunctioneel inzetbaar zijn op kleine én grotere domeinen, met zowel de mogelijkheid autonoom te werken als op een trailer met een watertank. Meer info daarover volgt later.

http://www.dibo.com/nl/over-ons/nieuws/detail/uza-is-trendsetter-op-vlak-van-milieuvriendelijke-onkruidbestrijding

Schrijf je in op de nieuwsbrief

logo footer groen

WILLEMEN NV KONTICH
                Herman De Nayerstraat 2                
B - 2550 Kontich

(GPS: Grote Steenweg 90)

T. 015 32.30.30
F. 015 32.32.44

 

WILLEMEN NV HERENTHOUT
                Atealaan 7               
B - 2270 Herenthout

T. 014 26.18.97
 F. 014 26.18.80 

E. info@willemen-nv.be

BTW: BE 0415.598.478

 

KRAMP

Vraag nu je login aan om toegang te krijgen tot alle prijzen. 

KOS

 

wallenstein portrait 200x400